Pécsi Apáczai Csere János Általános Iskola, Gimnázium, Kollégium, Alapfokú Művészeti Iskola

ANK KOLLÉGIUM Sporteredmények 2019/2020

Kedves ANK Kollégisták. Először is reméljük, hogy ebben a jelenlegi, kialakult helyzetben és körülmények között is jól vagytok, egészségesek vagytok, jól megy/ment a tanulás és mindenkivel minden rendben van.

Másodsorban az idei tanévben is egy sikeres és gazdag kollégiumi sportéletet tudhatunk magunk mögött, legyen szó akár a házi, városi, megyei versenyekről, vagy a különböző sportszakkörökről, illetve egyéb, szabadon választott, vagy segítséggel megvalósított, támogatott testedzési lehetőségekről. Alább olvasható lesz egy részletes táblázat a 2019/2020-as tanévben megrendezett versenyeinkről, melyek közül sajnos a kialakult helyzet miatt többet is el kellett halasztanunk. A lényeg azonban, hogy a listából egyértelműen kitűnik majd, hogy még így is milyen nagy létszámmal vettetek részt a különböző sporteseményeken, mely nagy öröm számunkra és ez is az egyik célunk, hogy még fiatal korban meg kell ismertetni veletek minél több fajta sportot, támogatni a sokszínű sportolási lehetőségeket, megszerettetni veletek a mozgást és felhívni a figyelmeteket az egészséges, preventív életmód fontosságára. A cél, hogy a sport és a mozgás az életetek fontos részévé váljon, ezáltal nagy segítséget adhattok az egészségetek kialakítása és megőrzése érdekében.

Mielőtt azonban a különböző, (akár egyéni, akár csapat) versenyeken elért eredményeiteket olvashatnátok, melyekre büszkék lehettek eredménytől függetlenül, nézzük, hogy az idei tanévben ki lett az Év Sportolója a lányoknál és ki a fiúknál, és kik voltak még közvetlenül az élmezőnyben, valamint mely lány és mely fiú csoport lett a Legsportosabb csoport. Annyit elárulhatok, hogy szoros verseny volt mind a diákok, mind a csoportok között. A díjazással kapcsolatban még egy fontos információ. Minden díjat (érmek, kupák, különdíjak, oklevelek) az érintett diákok meg fognak kapni. A helyet, időt és a díjak átadásának módját a jövőben közölni fogjuk Veletek. Mindenkinek gratulálunk a részvételért, a helyezéséért, az elért eredményéért, továbbá valamennyi Kollégámnak is köszönöm az egész évben nyújtott támogatásukat, segítségüket. Bízunk benne, hogy hamarosan mindnyájatokkal újra találkozunk és egészségben, jó kedvvel, motiváltan és eredményesen tudjuk elkezdeni a következő tanévet.

Végh Csaba, ANK Kollégium

A 2019/2020-as tanévben a lányoknál az ÉV SPORTOLÓJA: MEZEI VIVIEN

  1. HELYEZETT: FARKAS VIKTÓRIA

  1. HELYEZETT: SZKLENÁR JANKA

Helyezéstől és sorrendtől függetlenül dicséret jár továbbá a következő lány diákoknak az egész évben nyújtott sportteljesítményükért, hozzáállásukért: GUZSVÁNY NOÉMI, SZIGECSÁN NIKOLETT, PAPP ZSUZSANNA, KISS VIKTÓRIA, SOMOGYVÁRI FANNI, KIS VIRÁG, KISIVÁN TÜNDE, MÉSZÁROS VIVIEN, SZÍVÓS LAURA, KASZIBA BARBARA, TAKÁCS OLIMPIA.

A 2019/2020-as tanévben a fiúknál az ÉV SPORTOLÓJA: BOGDÁN ARNOLD

  1. HELYEZETT: HORVÁTH CSABA

  1. HELYEZETT: PAIZS MARTIN

Helyezéstől és sorrendtől függetlenül dicséret jár továbbá a következő fiú diákoknak az egész évben nyújtott sportteljesítményükért, hozzáállásukért: LENCSÉS RÓBERT, MOLNÁR GERGELY, OTTLING BÁLINT, BRUNNER LIONEL, SZEIBERLING ERVIN, LEBEDY ZSOMBOR, DRÉHER DOMINIK, BESENYEI ZSOMBOR, MÁTÉ BENEDEK, SZŐKE MARCELL, LÉVAI JÓZSEF, ORSÓS LÁSZLÓ, HAYERBACHER ZALÁN, TÓTH LEVENTE, FÖRSTER BÁLINT, ZSOLDOS ÁRON, WILHELM KRISZTIÁN, TAKÁCS MÁTÉ, FÜLÖP MILÁN, FEHÉR BENCE, HEGEDŰS BALÁZS.

A 2019/2020-as tanévben a LEGSPORTOSABB LÁNY CSOPORT: 6. CSOPORT

  1. HELYEZETT: 4. CSOPORT
  2. HELYEZETT: 3. CSOPORT

TOVÁBBI HELYEZETTEK SORREND NÉLKÜL: 1. CS., 2.CS., 5.CS. ÉS 7. CSOPORT

 

 

A 2019/2020-as tanévben a LEGSPORTOSABB FIÚ CSOPORT: 12. CSOPORT

  1. HELYEZETT: 10. CSOPORT
  2. HELYEZETT: 9. CSOPORT

TOVÁBBI HELYEZETTEK SORREND NÉLKÜL: 8. CS. ÉS 11. CSOPORT

 

HELYEZÉSTŐL FÜGGETLENÜL GRATULÁLUNK AZ ÖSSZES LÁNY ÉS FIÚ CSOPORTNAK EGYARÁNT!

 

Összesített sporteredmények: ANK KOLLÉGIUM_sport_tábla_2020