Pécsi Apáczai Csere János Általános Iskola, Gimnázium, Kollégium, Alapfokú Művészeti Iskola

Erzsébet -tábor 2020

20 Kettes iskolás 4-6. osztályos gyerek (18 fiú és 2 lány) részvételével július 29. és július 3 közt az  Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány koordinálásával és támogatásával megvalósult iskolánkban a DIGITÁBOR2020 program.

A gyerekeknek  a program teljesen ingyenes volt (500 Ft hozzájárulást kellett befizetni) és napi négyszeri étkezésben részesültek a  Hungast ANK-s éttermében.

Két alkalommal SPINNING foglalkozáson vettek részt.

Egy délelőttöt a Zsolnay Kultúrális Negyed természettudományos programcsomagjával töltöttünk. Voltunk a Varázsórán, játszottunk a labor interaktív játékaival és részt vettünk  a planetárium bemutatóján is.

Szerdán délelőtt helyijárattal felmentünk a Misinára. Terveink szerint a  Tv toronyba is szerettünk volna felliftezni, de másként alakult. Aztán rövid sétát terveztünk, ami elég hosszúra sikerült, 11 km lett belőle. A Tettyei játszótéren is elidőztünk.

Pénteken délelőtt az Abaligeti Cseppkőbarlangot és a Denevér Múzeumot látogattuk meg, közben sétáltunk a csónakázó tó partján és kacsákat, halakat etettünk.